Per 1 april 2021 zijn wij gestopt met de wederverkoop van de Herinner-DIngen-Doos via Pixibox.nl

Onze Waarden

Onze waarden

Persoonlijk Contact

Je bent onze klant, of je overweegt om onze klant te worden. Dat stellen we erg op prijs. Wij maken de Pixibox, een prachtig produkt, maar zonder jou als reseller zijn we nergens. Daarom vinden we het belangrijk dat je tevreden bent. Tevreden over de producten, maar ook over de service die we verlenen. Dat begint vaak met persoonlijk contact. Vreemd misschien via een webwinkel? Maar heb je bijvoorbeeld een vraag, is er iets niet duidelijk? Heb je persoonlijke wensen? Wij nodigen je uit om al je vragen te stellen en we zullen ze altijd snel, volledig en vrijblijvend beantwoorden. Stuur gewoon even een mail op info@pixibox.nl, of bel 0573-462872.

Eerlijke Prijzen

De prijzen die we hanteren zijn eerlijke prijzen. Je betaalt bij ons geen kosten voor de betaalmethode. Je kunt bij ons betalen met iDeal, Bancontact / MisterCash, Creditcard, of Paypal. En welke betaalmethode je ook kiest, het kost je niets extra's. Wil je als wholesale klant liever op rekening betalen? De mogelijkheid hiertoe bestaat, maar is afhankelijk van je afname. Neem gerust even contact op.

Duurzaam en Levenslange Garantie

Onze slogan is: Pixibox, thuis in ieder huis!
Dat is een hele opgave, maar we gaan ervoor! En dat kan alleen maar als we kwalitatief goede producten verkopen. De Pixibox gaat een leven lang mee. Bij normaal gebruik binnenshuis. Wij staan garant voor de kwaliteit, dus dat betekent een levenslange garantie. Dus is er iets kapot, of niet goed aan ons produkt? We verhelpen het voor je en/of zoeken naar een oplossing.

Premium Service

Waar het op neer komt, is dat we je graag zien lachen. Tevreden klanten zijn ons heel veel waard. Heb je bijvoorbeeld advies nodig bij het drukklaar maken van je eigen ontwerp? Als je een vraag hebt, stel je die altijd vrijblijvend. Geen probleem. Wij helpen je graag verder. En dat zorgt er hopelijk vanzelf voor dat de Pixibox binnenkort ook bij jouw klant in ieder Nederlands en Belgisch huishouden te vinden is.

Heb je suggesties die ons kunnen helpen de service te verbeteren?

We nodigen je van harte uit om die met ons te delen via info@pixibox.nl . Ook stellen we het erg op prijs als je je ervaringen met de Pixibox en onze service deelt via onze facebook pagina. En geef ons je recensie via Trustpilot. Het is ons en onze toekomstige klanten heel veel waard.

Groet, Jochem Weemaes 

pixibox.nl